Dimb-domb meselámpa
Dimb-domb meselámpameselámpa (2)7 2Meselámpa45345 23

Dimb-domb meselámpa

22500 Ft29900 Ft

Dimb-domb meselámpa

Bájos mesebeli mintával festett egyedi üveglámpa, igényes művészi kivitelben. Kiváló éjszakai fény babáknak, praktikus ajándék keresztelőre, babalátogatóba. Szignózott, különleges darab.

Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, ez persze ingyenes.

Postai úton a küldeményt START PLUSZ törékeny értékbiztostott csomagként adom fel, nagy gonddal csomagolva, mely a feladástól számított egy munkanapon belül Nálad van.
Eddig – az 5 év alatt egyetlen alkalommal volt csak gond vele, de a kártérítés miatt ez esetben is a vevőm járt igen jól :)

100 % ÖRÖM GARANCIA: Ha ajándékod nem a várt sikert aratja, ne legyél csalódott! Visszahozva a terméket a teljes vételárat szó nélkül visszafizetem (kivéve személyre szabott, egyedi igényeket kielégítő termék esetén, hiszen egy “Rebeka” feliratú lámpát viszonylag kevéssé tudok továbbértékesíteni pl. Béla nevűeknek)

100 % ÉPSÉG GARANCIA: Amennyiben a postai szállításnál baja esik az alkotásnak, 1. busás kártérítésre számíthatsz, valamint 2. az ajándékodat a balesetet követő legrövidebb határidőn belül lehetőség szerint “reprodukálom”.

100 % EGYEDISÉG GARANCIA: Minden alkotásom egyedileg kézzel készült és a maga nemében megismételhetetlen. Egyediségüket a kis szériás kivitel biztosítja. A szignómat minden terméken megtalálod.

Kiválasztás törlése
Leírás
Dimb-domb meselámpa

Bájos mesebeli mintával festett egyedi üveglámpa, igényes művészi kivitelben.

Kiváló éjszakai fény babáknak, praktikus ajándék keresztelőre, babalátogatóba. Szignózott, különleges darab.

Ez a dimbes-dombos bájos tájat ábrázoló meselámpa a Gyermekeknek készülő “hangulat-kollekció” része.
Bármely gyermek szobájának méltó dísze lehet, egyszerre bohókás, színes és vidám. Különösen csecsemőknek éjjeli fénynek ajánlom: ilyen téren alaposan “letesztelt” darab… :)
A lámpatest 10 x 10 cm négyzet alapterületű, 22 cm magas hasáb alakú, homokfújt üvegből készült, speciális üvegfestéssel díszített, és kontúrfestékkel rajzolt motívumokkal dekorált. Az üveglámpa 2 oldalán festett olvasólámpa, de kérésre – felárért – van mód mind a 4 oldalának megfestésére is (úgy kevesebb fényt enged át, valóban inkább hangulatlámpa mint olvasó-). Izzóigénye E14-es foglalatú max. 40 watt-os égő. Izzóval és kapcsolókábellel együtt szállítom. A termékre 1 év garanciát vállalok – a mechanika sérüléseket leszámítva (törés, repedés). Tisztítása félszáraz ronggyal történhet.

A lámpát megrendelésre akár más színkompozícióban vagy más kisállat- mesefigura, meseillusztráció stb. mintával is elkészítem.
Egyeztetés üzenetben.

További információk
csomag

Alap csomagban, Extra Prémium Csomag, Prémium Csomag

anyag

Átlátszó sima üveg lámpabúra, Homokfújt üveg alap

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.